Vinete umplute la cuptor

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 5458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei rosu gras tip capia
  • sare,piper
  • 1 ardei iute
  • 150gr.carnati de casa
  • 200gr.muschi afumat
  • 150 gr.cascaval ras
  • 1/2 legatura de marar
  • 3-4 linguri de ulei 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute la cuptor:

Vinetele se vor spala si se vor taia in doua pe lungimea lor si se va scoate miezul din mijloc lasand cca 1 centimetru grosime de miez.Se pune intr-o cratita apa la fiert cu sare si vor clocoti aproximativ 1-2 minute pe rand toate jumatatile de vinete.Intre timp miezul de la vinete,ceapa muschiul.carnatul,ardeiul iute si cel gras se vor cali in cele 3 linguri de ulei se sareaza se pipereaza si cand sunt gata se da la rece putin.Intr-o tava de cuptor se aseaza pe hartie de copt jumatatile de vinete si se vor umple si se pune pe deasupra fiecareia marar tocat marunt si cascavalul ras.Se vor da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la 180 de grade cand s-au rumenit sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ina 1

24.10.2011, 20:19

Sunt delicioase! Vreau si eu

anomisana 1

27.10.2011, 10:39

Mamaielena...asta este o bunatate. Si inca mai sunt vinete in piata.

MIUTA 1

28.10.2011, 15:14

Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute